CASA DE POBLE

La carretera CV-715 passa pel costat del poble de Tormos sense creuar-lo, quedant a la dreta si vens des de Sagra, o a l’esquerra si vens des d’Orba.

L’entrada al poble la pots fer o pel carrer Pou o pel carrer Santa Creu, estos dos carrers desemboquen a Casa Estela, que es troba al carrer Pou número 1.

Si entres pel carrer Santa Creu, tens a l’entrada el bar-restaurant Tormos, que és l’edificació més alta del carrer amb tres altures, la resta d’habitatges del carrer seran de planta baixa i un únic pis. Aquest carrer desemboca al carrer Pou, just on es troba Casa Estela.

Si entres pel carrer Pou, al principi hi ha l’antiga venda, ara tancada, i després a l’esquerra dos xalets i a la dreta tarongers, fins arribar a l’entrada per l’hort a casa Estela (una porta verda).

Casa Estela té l’avantatge que sent una casa de Poble, pots gaudir-ne com si estigueres en un xalet, en disposar al costat de l’edificació de 800 M2 de terreny preparat perquè gaudeixes de la natura sense necessitar eixir de la casa.

Eixint de la casa per la porta principal, a menys de 40 metres et trobes:

  • Amb un xicotet comerç, on pots abastir-te de les necessitats bàsiques pel que a alimentació es refereix.
  • El centre de salut, o millor dit el consultori mèdic.
  • L’ajuntament.
  • L’església.

Al mateix carrer Santa Creu es troben la farmàcia i el bar-restaurant esmentat.