DISTRIBUÏDORS Y DESPENSES

La casa, per la seua grandària i estil, té diverses zones de pas de grans dimensions, que poden ser utilitzades com a zones d’estar en algun moment, o simplement com a distribuïdors o rebedors de la casa.

En esta pàgina també incloem el rebost de la casa com habitació auxiliar que és.

Acollida

Nom: Acollida

Tipus: Rebedor

Superfície: 12,9 m2

Planta: Baixa

Descripció: El rebedor és l’estada en què ens trobem a l’entrar a la casa, on es troba la portalada que dóna al carrer. Esta portalada servia en el seu temps, per l’entrada d’animals i carros, i té practicada una porta menor per l’entrada de persones. Aquest rebedor distribueix a dues habitacions i al saló. El rebedor amb les dues habitacions, conformen el que s’anomena la primera Nevá de la típica casa de poble valenciana.

Dotació: Penjador, moble rebedor amb espill, rampa per a discapacitats.

Distribuïdor Planta Baixa

Nom: Distribuïdor planta baixa

Tipus: Distribuïdor

Superfície: 9 m2

Planta: Baixa

Vista: Porta al saló menjador i porta a La Anaya.

Descripció: Habitació separada del saló menjador per dues grans portes vidrieres de l’època que separen la segona de la tercera Nevá. Aquest distribuïdor a més de comunicar amb el saló-menjador, comunica amb la cuina, un bany, un dormitori i una altra habitació que anomenem “La Anaya”.

Dotació: xicoteta prestatgeria, moble baix amb calaixos i portes.

La Naya

Nom: La Naya

Tipus: Sala d’estar

Superfície: 14 m2

Planta: Baixa

Vista: Porta al distribuïdor i Porta a la terrassa.

Descripció: Habitació que comunica la casa amb la terrassa, és de forma rectangular, tenint porta a la casa i porta a la terrassa, ambdues portes de vidre. S’utilitza com a sala d’estar, molt agradable per estar els dies d’hivern on entra el sol al matí i estàs darrere dels vidres.

Dotació: Sofà de mòduls que ocupa una paret de 4 metres, Taula, 4 cadires, moble auxiliar amb prestatges i porta, escalfador de gas.

Rebost

Nom: Rebost

Tipus: Rebost

Superfície: 1,5 m2

Planta: Baixa

Descripció: menut rebost, aprofitant el buit de l’escala d’accés a la primera planta.

Dotació: Prestatge a la paret frontal.