ENTORN DE TORMOS

A més de la casa Estela i del poble de Tormos, que de per si tenen un important atractiu, l’entorn no es queda enrere, oferint-nos una varietat de possibilitats difícil de superar en una altra zona.

Al trobar-se al peu de la muntanya ens ofereix la possibilitat de fer senderisme, també a la muntanya de Resingles o la del Cavall, es troben coves a les que es pot accedir.

Darrere de la muntanya, tenim dues valls, la de Laguar, famós per la vall de l’Infern, i la d’Ebo, també molt coneguda pels senderistes. O bé caminant o bé a escassos minuts en cotxe podem accedir a aquestes valls.

A la vall de la Rectoria, on es troba Tormos, també hi ha els pobles de Sagra, Ràfol, Benimeli, Sanet, Beniarbeig, Benidoleig i Orba. Una vall on predomina el cultiu del taronger, pel qual resulta agradable passejar.

Aquests pobles en estar tots a prop de la costa, i a la Marina Alta, molt sol·licitada pel turisme, tenen una variada oferta gastronòmica.

Com hem dit, Tormos és un poble menut, llavors si cal una major oferta de servicis, l’opció seria Orba, un poble a 3 km de Tormos, amb mes de 3.000 habitants, on tindrem supermercats, ferreteries, bancs…

Ja apropant-nos a la costa i a només 8 km estarà Ondara, i en el seu terme l’àrea de la Marina, un centre comercial com els existents en qualsevol gran nucli urbà, amb un hipermercat i botigues de tota mena.

A només 10 km arribariem a la platja de Dènia, en 15 minuts amb cotxe. I al poble de Dènia en 20 o 25 minuts.