SALONS

La casa té 4 sales on poder descansar i compartir moments agradables amb la resta dels hostes.

Saló Principal

Nom: Saló principal.

Tipus: Menjador.

Superfície: 23.08 m2.

Pis: planta baixa.

Descripció: habitació composada per un saló en el centre de la casa, racó molt acollidor amb dos sofàs de tres i dos places des dels quals es pot veure la televisió, i una gran xemeneia. En esta mateixa sala disposem d’un menjador amb una taula i 6 cadires. Si es precisa més espai per més comensals, es pot utilitzar la superfície del rebedor, col·locant altra taula i cadires. També trobem ací l’escala d’accés al primer pis.

Dotació: sofà de tres places, sofà de dos places, taula raconera, 2 llums, taula redona extensible, 6 cadires, moble saló, televisor, bagul, 2 endolls, presa d’antena.

Saló Multiusos

Nom: Saló multiusos.

Tipus: Menjador.

Superfície: 60 m2.

Pis: planta baixa.

Vista: finestres i porta al jardí.

Descripció: els 60 m2 son diàfans, el que permet adaptar l’habitació a cada moment. Està preparada en un racó com a saló amb dos sofàs de 3 y 2 places i chaiselong; en total son 8 còmodes places per veure un televisor de 40 polzades o per xarrar amigablement. Al centre tenim una taula ovalada de vidre per a 8 comensals, però que si cal es pot afegir una segona taula amb huit places, que caben en l’estada sense problemes. Addicionalment per a més comoditat, hem disposat una cuina i unes piles per no haver d’anar a la casa per fer qualsevol guisat. Esta habitació, en estar més a prop del jardí i per tant de la barbacoa, resulta molt còmoda per menjar la paella o la torrà en dies on es prefereix estar a cobert i no a l’aire lliure.

 

Dotació: Sofà de tres places, Sofà de dues places, Chaiselong, taula raconera, llum, taula ovalada, taula rectangular, 12 cadires, moble amb vitrina i moble baix, televisor 40 polzades, bagul, endolls, presa d’antena, frigorífic combi, dues piles, cuina, prestatgeria, coberts, plats.

Sala de Jocs

Nom: Sala de jocs

Tipus: Sala d’estar

Superfície: 46 m2

Planta: Baixa

Vista: Finestres al jardí.

Descripció: Habitació annexa a la casa pensada per alleujament, i en particular perquè estiguen entretinguts els xiquets. Té a més una estufa de llenya que la fa molt acollidora. A l’habitació es deixen llibres i jocs per a l’entreteniment de menuts i grans.

Dotació: Tresillo, Sofà de dos places, Taula centre, Taula rodona, 4 cadires, Moble baix de 4 metres, 2 Prestatgeries, multitud de jocs i joguines.

Saló del Primer Pis

Nom: Saló primera planta

Tipus: Saló cuina office

Superfície: 28 m2

Planta: Primera

Vista: Finestres a la terrassa.

Descripció: Esta habitació es compon d’un saló amb un gran finestral amb vistes a la vall de la rectoria, una xemeneia, dos sofàs de dues places, i una prestatgeria de pi. Una cuina office amb una taula i sis cadires, que dóna servei d’alleujament respecte de la cuina de la planta baixa.

Dotació: 2 Sofàs de dues places, taula raconera, taula centre, llar de foc, 2 llums, taula rectangular, 6 cadires, moble saló amb vitrina i de sota de calaixos i portes, televisor, endolls, presa d’antena, frigorífic, rentadora, campana extractora, 2 piles, armariada de cuina.