ZONES A L'AIRE LLIURE

La casa a més de dues grans terrasses, una a cada planta, que dóna llum a l’habitatge i alleujament, té una zona de 800 m2 d’hort amb unes precioses vistes a la vall que ens permet gaudir de la natura sense necessitat d’abandonar la casa.

 

 

Jardí

Nom: Jardí

Tipus: jardí-hort

Superfície: 800 m2

Planta: Baixa

Vista: Porta a la sala multiusos, porta a la terrassa, porta a la cambra de jugar.

Descripció: La casa disposa d’un terreny a la part posterior amb porta al carrer, de manera que es podran aparcar els vehicles dins.

Aquesta zona l’anomenem jardí per tenir plantes i arbres ornamentals, però també és un hort, en tenir arbres fruiters. En general és una zona d’esbarjo per a tots els hostes de la casa, on poder passar el temps a l’aire lliure sense eixir de la casa.

Al jardí disposem d’una piscina, un paeller o barbacoa, una taula de ping-pong i una zona coberta per la llenya, a més de varietat d’arbres, com pins, palmeres, tarongers, una prunera, una figuera, un magraner, destacant un ficus enorme a l’entrada de la casa i un centenari xiprer. També s’han preparat dos pals per col·locar una xarxa per jugar a voleibol o al bàdminton.

Per poder estar a l’aire lliure, ja siga menjant, llegint … disposem de zones cimentades on poder posar cadires o taules i poder menjar baix l’ombra del ficus o ple sol en èpoques que ens ho permeten.

També hi ha zones on els xiquets poden jugar amb la pilota. Es disposa de dues menudes porteries i d’una cistella.

A la zona coberta del jardí hi ha deu cadires i dues taules de PVC, per no haver de traure-les de la casa.

En qualsevol època de l’any podrem utilitzar la piscina, encara que quan més la gaudim siga en estiu per refrescar-se en els moments de calor.

Dotació: Barbacoa, taula ping-pong, cistella de bàsquet, porteries de mini futbol, 10 cadires, 2 taules, llenya, arbres variats i piscina.

 

Terrassa Planta Baixa

Nom: Terrassa planta baixa

Tipus: Terrassa

Superfície: 60 m2

Planta: Baixa

Vista: Porta a La Anaya i porta al jardí.

Descripció: Terrassa a la part posterior de la casa de forma rectangular, molt apropiada per prendre el sol, jugar a l’aire lliure amb els xiquets menuts, ja que pot quedar tancada. La terrassa també comunica la casa amb dos grans salons annexos i amb un bany adaptat per a discapacitats.

Dotació: Taula redona de pedra.

Terrassa Primer Pis

Nom: Terrassa primer pis

Tipus: Terrassa

Superfície: 30m2

Planta: Primera

Vista: Porta a la sala i escala a la terrassa de la planta baixa.

Descripció: Terrassa amb bones vistes a la vall, des d’on es pot divisar el Montgó.

Dotació: Taula redona i 6 cadires de terrassa.